RALPH LAUREN HOME dreamhome.com.tr de sizlerle…

06-02-2024 23:16
RALPH LAUREN HOME  dreamhome.com.tr de sizlerle…

RALPH LAUREN HOME  www.dreamhome.com.tr de sizlerle…

Çiftehavuzlar’daki Dream Home mağazasında Ralph Lauren Home markasının tüm ürünlerini deneyimlemek mümkün. 1983 yılında ev koleksiyonunu tanıtan Ralph Lauren Home, sinematik yaşam vizyonuyla mobilya sektöründe devrim yarattı. Salon dekorasyonundan yemek odası bölümüne, çalışma alanından karşılama alanına, halıdan, aydınlatmaya, kokudan, oyunlara, çerçevelere, tablolara kadar evinizin her köşesine uyumlayabileceğiniz apayrı bir stil...

Deri ‘Aran Isles’ koltuk ve pufu derhal sizi etkisi altına alıyor. Göz alıcı metal sehpalar, ahşap ürünler, ışıltılı ambiyansı destekleyen aydınlatmalar, yumuşacık dokulu tekstillerle tasarlanmış mobilyalar, en keyifle inceleyebileceğiniz oda kurgularıyla bir araya getirilmiş. ‘New Bohemian Cocktail’ sehpa ise 19. yüzyılın sonlarından gelen bir esinti.

Ralph Lauren Home’un ‘Mayfair’ koleksiyonu,  eski Hollywood cazibesinden ilham almış. Masif maun ağacından, el işçiliği ile kusursuz bir şekilde hazırlanmış.

   
Hayali gerçekleştirmek için öncelikler yaratarak sürdürülebilirliğe olan sözünü tutan Ralph Lauren, sorunsuz ve yılların müşteri deneyimiyle birçok markaya öncülük ediyor. ‘Beekman Cocktail’ sehpanın da kullanıldığı ortamda; tablodan, halıya, kokudan, aydınlatmaya kadar kurgulanmış zamansız dekorasyon insanı gerçekten büyülüyor.
  
“Moda, bir süre içinde tercih edilir. Stil ise sonsuza kadar…”diyen Ralph Lauren çok doğru söylemiş. Gerçekten de Ralph Lauren Home bir yaşam tarzı. XVI. Louis tarzından ilham almış ‘Clivedon’ koltuğa, ‘Napolyon III’ yazı kitabından ilham alan yazı masasına kısaca ev için ofis için hazırlanmış tüm ürünlerde bunu hissediyorsunuz. 
Daha iyi yaşam tarzına ilham verirken modası geçmeyen bir stil kodu, umut ve gerçekçilikle adımlar atmak da Ralph Lauren mottosunun bir parçası. Baktığınız anda farkı hissettiriyor. 
 Dekorasyon konusunda fikir sahibi alanlar kurgularken belirleyici duruşa sahip Ralph Lauren Home zamanın ötesinde bir yaşam stili sunuyor.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.